ADR Biztonsági tanácsadás

Mit tud tenni egy veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadó Önért?

- Csökkenti a munkavállalók veszélyes áruk okozta balesetének a kockázatát
- Segít, hogy naprakész legyen (jogszabályi előírások, oktatások, éves jelentés stb. terén)
- Nem kell idegeskedni a hatósági ellenőrzések miatt

Amennyiben nem korlátozott mennyiségben csomagolt árut (LQ) forgalmaz, csomagol, kezel, szállít, átvesz, akkor a kormányrendelet, és az ADR előírásai szerint a Biztonsági Tanácsadó kinevezése és alkalmazása nem egy opció, hanem kötelező!


Társaságunk a VOTE és a BTE szakmai szervezeteknek tagja.


Jogszabályi háttér:

A veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadóról szóló 25/2014. NFM rendelet alapján a Magyarország területén veszélyes áruk/hulladékok közúti szállításával kapcsolatos tevékenységet végző vállalkozás köteles legalább egy veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadót alkalmazni és a közlekedési hatóságnak írásban bejelenteni.
A Veszélyes Áruk Nemzetközi Közúti Szállításáról szóló Európai Megállapodás ADR 1.8.3. szakasz 1. pontja írja elő, hogy minden vállalkozásnak, amely veszélyes árut közúton fuvaroz, szállít vagy ahhoz kapcsolódó csomagolást, berakást, töltést vagy kirakást végez, egy vagy több veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadót kell kineveznie!
 

Magyarország egész területén vállaljuk a vállalkozások veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadói feladatainak ellátását.

Írjon nekünk, vagy hívjon!

Telefon: +36 70 375 7296 

Rólunk mondták

Partnereink

Autóipar
Vegyipar
Vegyipar
Vegyipar